Наушники Rha CL750 оригинал

Производитель: rha
Код товара: 182207

Краткое описание


Внутрішньоканальні навушники з динамічним перетворювачем, що працює в ультра-широкій смузі частот. Навушники, що з'явилися на світ в результаті схрещування корпусу Aerophonic ™ (такого ж як в бюджетних моделях MA 750 і 7... Читать далее...

Краткие характеристики


Смотреть все характеристики

3 299 грн.

  • Доступность: На складе

Внутрішньоканальні навушники з динамічним перетворювачем, що працює в ультра-широкій смузі частот. Навушники, що з'явилися на світ в результаті схрещування корпусу Aerophonic ™ (такого ж як в бюджетних моделях MA 750 і 750i) і динамічного драйвера CL (такого ж як в флагманської моделі CL1).
У компанії RHA поставили собі за мету випустити на ринок лайт-версію навушників, в якій би поєднувалися гідності CL-драйвера і низька ціна MA-серії. Діапазон частот RHA CL750 від 16 до 65000 Гц, при цьому вони значно дешевше моделі №1 в серії CL.

Імпеданс CL750 - 150 Ом, це означає, що в повній мірі розкритися навушники можуть в парі з хорошим підсилювачем, потужним ЦАПОМ або смартфоном.
Вибагливі до рівня сигналу джерела окупається з лишком -Звук високої точності і чистоти, повним контролем у всьому діапазоні частот.
Міцний, практично вічний, корпус з нержавіючої сталі марки 303F ефективно гасить внутрішні резонанси. Тяжкість пари в 35 г компенсується зручною посадкою в вушний канал (в допомогу споживачу - 11 пар насадок з різного матеріалу, різних форм і розмірів), завушним гаком - гнучким потовщенням на кабелі. Застосовано добротний плетений кабель з OFC-міді.

Крива АЧХ, дотягує до позначки 45 кГц, є гарантією того, що всі ноти, від найнижчої до найвищої, будуть передані без спотворень, з високим ступенем природності.

Гармонійні коливання тонкої 6-мікронною мембрани драйвера CL народжують звук з позамежним рівнем деталізації, аж до аналітичності. Бас можна охарактеризувати як середньої глибини, що не виходить з-під контролю. Середина діапазону спочатку була виграшною особливістю флагманського випромінювача. У некерамических корпусі він показує себе не гірше, ніж в топових моделей. АЧХ за високими має підйом, але так як це відбувається десь на межі людського сприйняття, це не псує звук. Писклявим CL 750-е явно не страждають.

Віртуальна сцена нехай не видатної, але реально відчутною ширини і глибини з відмінним позиціонуванням інструментів / голосів. За великим рахунком, розробники компанії RHA своєї мети досягли. За відносно малі гроші споживач отримав полегшену версію флагмана серії CL, реалізовану можливість насолодитися звуком, близьким до досконалості.

Характеристики
Вид наушников Вкладыши
Гарантийный срок 24
Максимальная воспроизводимая частота 45000
Минимальная воспроизводимая частота 16
Односторонняя гарнитура
Сопротивление 150
Состояние Новое
Тип крепления Затылочная дужка
Тип назначения Гарнитура
Тип подключения Bluetooth
Функция плеера Так
Цвет серый
Чувствительность 86

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо