Philips Подарунковий набір Avent Anti-colic з клапаном AirFree™ (SCD807/00)

Производитель: avent
Код товара: 771904449

Краткое описание


Товари для годування Philips   Подарунковий набір Avent Anti-colic з клапаном AirFree (SCD807/00)    Антиколіковий клапан розроблено таким чином, щоб повітря не потрапляло в животик дитини для зменшення коліків та ди... Читать далее...

Краткие характеристики


Смотреть все характеристики

2 399 грн.

  • Доступность: На складе

Товари для годування Philips

 

Подарунковий набір Avent Anti-colic з клапаном AirFree (SCD807/00) 

 

Антиколіковий клапан розроблено таким чином, щоб повітря не потрапляло в животик дитини для зменшення коліків та дискомфорту. Коли дитина їсть, вбудований у соску клапан вигинається, пропускаючи повітря до задньої стінки пляшечки для запобігання утворенню вакууму. Таким чином повітря залишається у пляшечці, а не в животику дитини, що допомагає зменшити коліки та дискомфорт. Форма соски забезпечує надійне захоплення, а ребриста текстура допомагає запобігти злипанню соски для безперервного годування з комфортом.

 

Тип набір для годування
Стать дитини дівчинка, хлопчик
Вік, міс. 0+
Об `єм 260 мл x2 + 125 мл x2
Матеріал силікон /пустушка, поліпропілен /пляшечки

Гарантійний термін: 0Повний опис

Тримає молоко всередині, а повітря зовні, для легкого годування у вертикальному положенні

Соска залишається наповненою молоком, навіть коли пляшечка знаходиться у горизонтальному положенні, завдяки чому Ваша дитина може пити більш природним способом у вертикальному положенні. Це може допомогти зменшити рефлюкс та заковтування повітря, і зробить годування комфортнішими для Вас і Вашого малюка.

Тримає молоко всередині, а повітря зовні, для легкого годування у вертикальному положенні

Соска залишається наповненою молоком, а не повітрям

Наш унікальний клапан AirFree™ запобігає потраплянню повітря у соску, завдяки чому дитина ковтає менше повітря під час пиття. Це допомагає зменшити можливість виникнення таких типових проблем, пов’язаних із годуванням, як кольки, рефлюкс та газики.

Соска залишається наповненою молоком, а не повітрям

Підтверджено, що антиколькова система зменшує кольки та неспокій*

Клінічні дослідження довели, що пляшечка Philips Avent зменшує ризик появи кольок та неспокою*. Як? Клапан у сосці запобігає утворенню вакууму під час пиття, не перешкоджаючи годуванню. Це допомагає зменшити кількість кольок, газиків та зригувань.

Підтверджено, що антиколькова система зменшує кольки та неспокій*

Легко мити та збирати, оскільки клапан AirFree™ є цільною частиною

Клапан AirFree™ підходить до будь-якої пляшечки Philips Avent Anti-colic та Classic+. Також виріб легко чистити завдяки широкому горлечку пляшечки – мити потрібно лише кілька частин.

Легко мити та збирати, оскільки клапан AirFree™ є цільною частиною

Спеціальна форма соски забезпечує надійне захоплення

Форма соски забезпечує надійне захоплення, а ребриста текстура допомагає запобігти злипанню соски для неперервного годування з комфортом.

Спеціальна форма соски забезпечує надійне захоплення

Просто користуватися

Для початку налийте у пляшечку молоко, встановіть клапан AirFree™ на обідок і закрутіть соску. Нахиліть пляшечку донизу, щоб наповнити соску, і почніть годувати дитину. Під час годування слідкуйте, щоб клапан AirFree™ був зверху. Соска залишатиметься наповненою молоком навіть у горизонтальному положенні для легшого годування дитини у вертикальному положенні.

Просто користуватися

Використовуйте пляшечку з клапаном AirFree™ чи без нього

Пляшечку Philips Avent Anti-colic можна використовувати з клапаном AirFree™ чи без нього. Клапан AirFree™ сумісний із нашими пляшечками Philips Avent Anti-colic та Classic+ ємністю 125 мл, 260 мл та 330 мл.

Використовуйте пляшечку з клапаном AirFree™ чи без нього

Доступні різні рівні інтенсивності потоку рідини соски

Із віком потреби дитини в рідині змінюються. Вибирайте соску з потоком рідини, який відповідає етапу розвитку дитини. Пляшечки Philips Avent Anti-colic та Classic+ можна використовувати з клапаном AirFree™ чи без нього, проте їх слід використовувати лише із сосками Philips Avent Anti-colic та Classic+.

Доступні різні рівні інтенсивності потоку рідини соски

Поєднуйте і використовуйте з іншими виробами Philips Avent

Сумісна лінійка – від годування грудьми до пиття з чашки. Ми розробили нашу лінійку пляшечок, щоб можна було легко поєднувати і підбирати верхні та нижні частини. Це забезпечує легкий перехід від пляшечки до навчальної чашки, чашки з носиком із меншою кількістю частин.

Характеристики
Состояние Новое

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо